Logging in again !?

Discussion in 'About the Forum' started by KnightWumar, May 6, 2013.

Tags:
  1. KnightWumar

    KnightWumar New Member

    2
    0
    0
    When I open an attached image it tells me to log in even when I'm already logged in, but the image opens so no problem in that. I try to refresh and every time it tells me to log in and I can see at the top of the page banner my username :confused: hope there is a solution.
     
  2. onnod

    onnod Im from Holland, isnt that weird?

    6,001
    18
    38
    on the old forum there was a seven day restriction, this might be the case here too
     

  3. ForumTech

    ForumTech Administrator Staff Member

    108
    0
    16
    Does it happen when you navigate through threads?

    Can you give me the URL of where it's happening?
     
  4. G_Y

    G_Y aiming the less

    383
    0
    0
    Got the same problem but only on mobile phone with opera mobile.

    KnightWumar, where did you got the problem? PC oder mobile, which browser did you use?
     
  5. KnightWumar

    KnightWumar New Member

    2
    0
    0
    reply

    On PC it shows a not loaded picture sign (it says attached image above it) but I right click on it and open image in new tab like the picture here. and then it goes to a login page like the other picture and you can see I'm still logged in ??? o_O
    But I think some pictures appear and some don't (maybe attachments only)
     

    Attached Files:

  6. ForumTech

    ForumTech Administrator Staff Member

    108
    0
    16
    The issue is the images are no longer there. The transfer went well, but we did lose some content, like the images in some of the post.